Antena 3 CNN Actualitate Locale Ciprian Ciucu a inaugurat un nou parc în Sectorul 6. Este cel mai mare spaţiu verde amenajat în Bucureşti după Revoluţie

Ciprian Ciucu a inaugurat un nou parc în Sectorul 6. Este cel mai mare spaţiu verde amenajat în Bucureşti după Revoluţie

O nouă zonă de relaxare pentru bucureşteni a fost inaugurată în sectorul 6 din Capitală. De fapt, s-a deschis o nouă porţiune din Parcul Liniei, cel mai mare parc liniar din România.

Ciprian Ciucu a inaugurat un nou parc în Sectorul 6. Este cel mai mare spaţiu verde amenajat în Bucureşti după Revoluţie
Sursa foto: Antena 3 CNN
28 Apr 2024   •   17:15

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, le-a făcut bucureștenilor o surpriză în Duminica Floriilor. Acum, oamenii se pot plimba și relaxeza și în "Faza II" a Parcului Liniei.

"Faza II conecteaza zona Lujereului cu zona AFI Cotroceni. Am plantat 1500 arbori, inclusiv pădurea urbană. E continuarea firească a parcului Liniei. Avem piste de biciclete 1.5 km, noi locuri de joacă, zone de relaxare, spaţii de lucru cu wifi şi electricitate.
Dacă în S6 se poate, atunci trebuie să se poată în tot Bucureştiul, nu trebuie să existe scuze.", a declarat Ciucu.

La inaugurare, Ciprian Ciucu a fost însoţit şi de candidatul liberalilor la Primăria Generală a Capitalei, Sebastian Burduja, dar şi de candidatul la Sectorul 1, George Tuţă.

"Aici vezi cu ochiul liber ce poate să facă un primar liberal perfomant pentru oameni şi cred că ne-am putut cu toţii bucura de bucuria bucureştenior.
Aici e rezultatul unei reţete simple pe care Ciprian Ciucu a aplicat-o cu o perseverenţă exemplară. A avut un plan şi o gândire încă din campania de acum patru ani.", a declarat Sebastian Burduja.

"Îl admir pe Ciprian Ciucu pentru perseverenţa cu care rezolvă problemele. Ăsta este ingredientul pe care trebuie să îl aibă un om care îi respectă pe cetăţeni.
Atunci când ai în minte un plan ţine doar de tine să îl implementezi. Iar această politică a faptelor trebuie să fie regula prin care să guvernăm Bucureştiul" - a declarat şi George Tuţă.

În acest moment, Parcul Liniei se întinde pe o suprafaţă de 8 hectare, fiind cel mai mare spațiu verde realizat în Capitală după Revoluție.

După această inaugurare, administrația publică va începe lucrările la Faza III. La final, Parcul Liniei va avea o lungime totală de 4 km.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: parcul liniei Ciprian Ciucu
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close