Antena 3 CNN Actualitate Locale Revedere cu emoții în județul Iași. O profesoară de 80 de ani a strigat catalogul primilor săi absolvenți: "Sunt mândră de elevii mei"

Revedere cu emoții în județul Iași. O profesoară de 80 de ani a strigat catalogul primilor săi absolvenți: "Sunt mândră de elevii mei"

În vârstă de 80 de ani, o profesoară din județul Iași a simțit din nou emoția și bucuria de a intra într-o sală de clasă, moment în care a strigat catalogul primilor săi absolvenți de clasa a VIII-a.

Revedere cu emoții în județul Iași. O profesoară de 80 de ani a strigat catalogul primilor săi absolvenți: "Sunt mândră de elevii mei"
Sursa foto: Memorialul Ulmi-Poleni | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   17:21

Ajunsă la vârsta de 80 de ani, doamna Toma, așa cum o numesc foștii elevi, a trăit bucuria de a se așeza din nou la catedră, pentru a striga catalogul primilor săi absolvenți de clasa a VIII-a, din 1973.

Doamna Toma și-a început cariera ca profesor debutant la Ulmi-Poleni, județul Iași, de unde, după mai bine de 30 de ani de profesie, a ieșit la pensie.

Acum, emoția revederii a făcut-o să vorbească, cu lacrimi în ochi, despre fiecare elev, mărturisind că este mândră de ceea ce au devenit.

"Uite, Aurica, profesoară, o ajutam când era la facultate. Da, sunt mulți ingineri, dar și profesori, economiști, dar vezi și doctori în științe, Condac-avocat, Rusu-jurist, Tanasă – inginer, am auzit că e primar, și Hodoreanu, dar și Mariana-ingineri. Sunt mândră de elevii mei”, a spus dascălul.

Citește și: Suma pe care o va primi din partea statului familia Alexandrei, tânăra mamă care a murit la Maternitatea din Botoșani

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La cei 80 de ani, aceasta a fost prezentă din nou în sala de clasă de la Ulmi-Poleni.

"Doamna profesoară Toma ne-a făcut tuturor  o mare bucurie și o onoare ca, la cei 80 de ani, să fie prezentă din nou printre noi la Ulmi- Poleni. Dumnezeu să-i dea multă sănătate", a fost scris pe pagina de Facebook Memorialul Ulmi-Poleni.

×
Subiecte în articol: profesoara Iași
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close