Antena 3 CNN Actualitate Locale O româncă întoarsă din străinătate a încercat să mituiască un polițist cu 20 de euro. Pedeapsa primită de femeie

O româncă întoarsă din străinătate a încercat să mituiască un polițist cu 20 de euro. Pedeapsa primită de femeie

O tânără din Motru, care lucra în străinătate și s-a întors în țară pentru a-și petrece vacanța alături de familie, a încercat să mituiască un polițist cu 20 de euro.

O româncă întoarsă din străinătate a încercat să mituiască un polițist cu 20 de euro. Pedeapsa primită de femeie
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2024   •   09:07

Incidentul s-a petrecut la data de 11 decembrie 2023, potrivit gorjonline.ro, când femeia a fost oprită în trafic pentru un control de rutină, în urma căruia au fost constatate defecțiuni la BMW-ul pe care îl conducea.

În încercarea de a evita sancțiunile și reținerea certificatului de înmatriculare, femeia, care lucrează în Germania, a încercat să ofere bani unui ofițer, însă acesta a raportat imediat incidentul Direcției Generale Anticorupție, folosind dovezi video înregistrate de bodycam-ul său.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a finalizat rapid ancheta, iar la data de 27 decembrie, tânăra a fost trimisă în judecată pentru dare de mită.

Femeia a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, plus muncă în folosul comunității. Această sentință a fost pronunțată în urma unei tentative de mituire a unui polițist rutier din Gorj, oferind o sumă de 20 de euro.

În plus, ea trebuie să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, fie la Direcția Publică de Patrimoniu Târgu Jiu, fie la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Târgu Jiu, sub supravegherea unui termen de doi ani.

×
Subiecte în articol: romanca Motru dare de mita condamnare
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close