Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Roxana, mama care își va veghea fetițele din altă lume, după ce a fost ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai mare, în Turda

Ea este Roxana, mama care își va veghea fetițele din altă lume, după ce a fost ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai mare, în Turda

Roxana Cistelecan a fost ucisă cu sânge rece, în Turda, de iubitul său cu 38 de ani mai în vârstă. Ulterior, bărbatul s-a sinucis.

Ea este Roxana, mama care își va veghea fetițele din altă lume, după ce a fost ucisă de iubitul său cu 38 de ani mai mare, în Turda
Sursa foto: Facebook | Roxanaa Cistelecan
de Ioana Mircea    |    24 Aug 2023   •   23:43

Roxana Cistelecan avea 29 de ani și locuia împreună cu iubitul său, în vârstă de 67 de ani, într-un apartament din Turda, județul Cluj.

Cadavrul ei a fost descoperit, joi seară, după ce concubinul său a înjunghiat-o. Polițiștii au găsit-o pe femeie, în apartament, pe podea, acoperită cu un material textil și plină de sânge.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul a fost și el descoperit fără suflare, în baie, spânzurat. Polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa, deoarece aceasta era blocată.

Citește și: Crimă teribilă în Turda! Un bărbat și-a înjunghiat iubita cu 38 de ani mai tânără și apoi și-a luat viața

Se pare că Roxana îi făcea curățenie bărbatului, însă între ei exista și o altă relație. Se zvonește că femeia obișnuia să întrețină relații sexuale cu bătrânii din bloc contracost.

Ea avea două fetițe, de 13 ani și de 8 ani, cu un alt bărbat.

Se pare că ar fi fost găsit și un bilețel prin care el își explica gestul. Totul ar fi pornit de la o ceartă banală care a degenerat, iar după ce a omorât-o, l-ar fi cuprins părerea de rău și apoi s-a spânzurat.

Femeia nu a mai răspuns la telefon de marți. Iar bărbatul nu a mai fost văzut de vecini, tot de marți. Bărbatul era pensionar, dar lucra ca paznic la o societate de pe strada 22 Decembrie 1989.

×
Subiecte în articol: crima Turda
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close