Antena 3 CNN Actualitate Locale Minora de 14 ani dată dispărută în Buzău a fost găsită la părinţii iubitului ei

Minora de 14 ani dată dispărută în Buzău a fost găsită la părinţii iubitului ei

Fata de 14 ani care a fost dată dispărută se afla la părinţii iubitului ei, în comuna Săgeata din judeţul Buzău.

Minora de 14 ani dată dispărută în Buzău a fost găsită la părinţii iubitului ei
Sursa foto: IPJ Buzau
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Feb 2023   •   22:10

UPDATE ora 22:00 - Fata de 14 ani care a fost dată dispărută, după ce fusese văzută ultima dată în seara zilei de 10 februarie, a fost găsită într-o comună din Buzău, în casa părinţilor iubitului ei, au precizat, miercuri, pentru Agerpres, surse judiciare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a anunţat că minora a fost găsită, iar din primele discuţii purtate cu aceasta, nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Ştirea iniţială:

O fată de 14 ani din Buzău a fost dată dispărută marţi, 14 februarie, de către un bărbat. Natalia Sanda a fost văzută ultima dată în seara de 10 februarie, de către fratele ei vitreg.

Poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seară, de către un bărbat din municipiul Buzău cu privire la faptul că minora Lupşă Natalia Sanda, în vârstă de 14 ani, nu a revenit la imobilul în care locuia.

Citeşte şi: Român de 24 de ani dat dispărut, găsit mort în Germania

Semnalmente: 175-180 cm înălțime, constituție corpolent, față ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr șaten închis, lung și ondulat către vârfuri.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni sport de culoare negru, bluză crem și geaca argintie scurtă. Nu avea asupra sa telefon mobil.

A fost solicitată căutarea la nivel național.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
 

×
Subiecte în articol: fata Buzau disparuta Sanda
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close