Antena 3 CNN Actualitate Locale Un manelist prins băut la volan a vrut să ofere 200 de euro mită poliţiştilor. Momentul a fost filmat

Un manelist prins băut la volan a vrut să ofere 200 de euro mită poliţiştilor. Momentul a fost filmat

Un manelist beat a depășit pe linia continuă, cu 112 km/h, pe o șosea din județul Sibiu, și a vrut să mituiască polițiștii cu 200 de euro.

Un manelist prins băut la volan a vrut să ofere 200 de euro mită poliţiştilor. Momentul a fost filmat
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Sep 2023   •   19:28

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au prins în flagrant, duminică, o persoană în vârstă de 28 ani, care a dat 200 de euro unui echipaj de poliție, cu scopul de a-i determina pe agenți să nu dispună măsurile legale ca urmare a constatării unor contravenții la regimul rutier.

Autoturismul a fost oprit în trafic după ce a făcut o depășire pe linie continuă, având viteza de 112 km/h în localitate, iar după testarea șoferului cu aparatul etilotest polițiștii au constatat că era beat, fiind înregistrată o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform unui comunicat DGA.

Șoferul a remis agenților suma de 200 de euro pentru ca aceștia să nu dispună măsurile legale pentru depășirea pe linie continuă și depășirea regimului legal de viteză. Momentul a fost înregistrat cu dispozitivul tip body-cam din dotarea unuia dintre membrii echipajului.

Cei doi agenți de poliție au sesizat fapta Serviciului Județean Anticorupție Sibiu, iar lucrătorii de poliție judiciară l-au prins în flagrant pe șofer.

Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

×
Subiecte în articol: Sibiu manelist mita
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close