Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer filmat în timp ce face accident. Era beat şi conducea pe contrasens pe șoseaua Gherla-Cluj

Şofer filmat în timp ce face accident. Era beat şi conducea pe contrasens pe șoseaua Gherla-Cluj

Un șofer beat a fost filmat în timp ce a provocat un accident grav de circulație pe șoseaua Gherla-Cluj. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Şofer filmat în timp ce face accident. Era beat şi conducea pe contrasens pe șoseaua Gherla-Cluj
Sursa foto: Getty Images I fujji
de Claudia Popovici    |    13 Aug 2023   •   17:55

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață pe șoseaua Gherla-Cluj, acolo unde un autoturism marca Audi, înmatriculat în Mureș a fost surprins în timp ce efectua manevre riscante, cu treceri peste linia continuă și depășiri la limită.

În imaginile surprinse de un alt conducător auto și publicată în mediul online se vede că bărbatul conduce complet haotic, cu viteză foarte mare, intră pe contrasens peste linia continuă și după numai câteva minute se izbește de o altă mașină.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La accident au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat un modul SMURD, format dintr-o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță tip terapie intensivă mobilă.

Potrivit presei locale, două persoane au primit primul ajutor calificat la locul accidentului, dintre care un bărbat, în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, conducătorul unui autoturism, respectiv un tânăr de 23 de ani, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

La testarea cu aparatul etilotest, tânărului de 23 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

×
Subiecte în articol: Gherla sofer beat Cluj Napoca
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close