Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Bacău, dat în urmărire, s-a ascuns într-o canapea şi a crezut că mascaţii nu îl vor găsi

Un tânăr din Bacău, dat în urmărire, s-a ascuns într-o canapea şi a crezut că mascaţii nu îl vor găsi

Un condamnat dat în urmărire naţională s-a ascuns într-o canapea ca să nu fie găsit de mascaţi. Bărbatul din Bacău primise o pedeapsă definitivă pentru tâlhărie calificată şi distrugere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2023   •   15:15

Un bărbat de 35 de ani, dat în urmărire națională după condamnarea pentru două infracțiuni, s-a ascuns de polițiști într-o canapea din locuința sa, în speranţa că nu va fi găsit şi va scăpa astfel de încarcerare.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Bacău, cu sprijinul luptătorilor pentru acțiuni speciale, au descins la 1 iulie 2023 la domiciliul unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Bacău, urmărit la nivel național.

Citeşte şi: Emi, băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova se simte mai bine şi a ieşit de la Terapie Intensivă

Infractorul a fost escortat la Penitenciarul Bacău, unde îşi va executa pedeapsa.

"Pe numele acestuia fusese emis un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Neamț, fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani și 1 lună închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

×
Subiecte în articol: condamnat Bacău canapea mascati
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close