Antena 3 CNN Actualitate Locale Emi, băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova se simte mai bine şi a ieşit de la Terapie Intensivă

Emi, băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova se simte mai bine şi a ieşit de la Terapie Intensivă

Emi, tânărul în vârstă de 19 ani, care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, se simte mai bine şi a ieşit de la Terapie Intensivă.

de Loredana Chimoiu    |    03 Iul 2023   •   14:13

Emanuel Bădică s-a aflat în stare critică în ultimele cinci zile, însă medicii au reuşit să îi salveze viaţa.

"Pacientul, conștient, cooperant, stabil respirator si hemodinamic, este transferat din clinica ATI în clinica Chirurgie Toracica a spitalului nostru, unde își va continua tratamentul.

Evoluție favorabila! Eforturile colegilor noștri care au supravegheat, îngrijit si tratat pacientul, încă de la locul unde a suferit agresiunea si pana in acest moment, nu au fost in zadar", au declarat medicii.

Citește și: Ce au găsit anchetatorii în rucsacul elevului criminal de la Grădina Botanică! Masca purtată în timpul atacului nu era una de protecție 

Chiar dacă a pierdut patru litri de sânge, tânărul a reușit să supraviețuiască, iar acum a fost transferat pe Secția de Chirurgie Toracică, acolo unde va fi tratat în continuare.

El este singurul care are răspunsuri la multele întrebări care există în acest caz care a șocat o țară întreagă. După ce se va reface, băiatul va fi audiat.

×
Subiecte în articol: crima Craiova Grădina botanică
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close