Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără găsită moartă într-o cameră de hotel din Constanța. Camerista a fost cea care a dat alerta

Tânără găsită moartă într-o cameră de hotel din Constanța. Camerista a fost cea care a dat alerta

Tragedie în Constanța. O femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită fără viață în camera unui hotel.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   22:44

O tânără de 33 de ani din Constanța a fost găsită spânzurată în mansarda unui hotel, de o cameristă. Tânăra se cazase cu o seară înainte.

În urma sa, nu a lăsat niciun bilet de adio, care să-i justifice alegerea dramatică.

Citește și: ”De azi eşti o amintire, puiule. Trebuia pe mine să mă ia Dumnezeu” Un băiețel de 5 ani a murit după ce a căzut în piscina hotelului, unde era cazat în vacanță împreună cu părinții și sora lui 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani. Personalul medical a declarat decesul acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: tanara spanzurata hotel Constanța
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close