Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie la vânătoare în Joia Mare: un bărbat a fost împușcat mortal, din greșeală, în Hunedoara. Tatăl trăgătorului a sunat la poliție

Tragedie la vânătoare în Joia Mare: un bărbat a fost împușcat mortal, din greșeală, în Hunedoara. Tatăl trăgătorului a sunat la poliție

Un bărbat de 44 de ani și-a pierdut viața în urma unui incident la o partidă de vânătoare, în Hunedoara.

de Dragoș Boța    |    03 Mai 2024   •   12:34

"Un apel la 112 a semnalat, joi seară, în jurul orei 22, faptul că un bărbat a fost împușcat.

Victima făcea parte dintr-un grup de vânători, care avea autorizație pentru a vâna în zona localității Boholt din județul Hunedoara.

La un moment dat, se pare că unul dintre participanți, un bărbat de 34 de ani, a mânuit arma în mod neglijent, iar aceasta s-a descărcat.

Gloanțele l-au lovit pe un alt bărbat, de 44 de ani, în zona pieptului.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au început cercetările. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar ancheta continuă pentru a elucida circumstanțele acestei tragedii", a relatat Dragoș Boța, jurnalist Antena 3 CNN.

Comunicatul autorităților: cel care a sesizat Poliția este tatăl celui care a tras focul mortal

"La data de 02 mai 2024, în jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Certejul de Jos, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare pe raza localității Boholt, împreună cu alte persoane, fiului său în vârstă de 34 de ani i s-ar fi descărcat accidental arma de vânătoare, fiind lovit mortal în zona pieptului un bărbat în vârstă de 44 ani, participant la vânătoare.

Din primele verificări s-a stabilit că vânătoarea se desfășura în baza unei autorizații legal emise.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și în acest caz, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se spune în comunicatul autorității polițienești.

×
Subiecte în articol: Boholt Hunedoara vanatoare accident
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close