Antena 3 CNN Actualitate Locale Un ieșean a vrut să jefuiască un apartament, dar i-a cerut proprietarei să îi facă ouă ochiuri

Un ieșean a vrut să jefuiască un apartament, dar i-a cerut proprietarei să îi facă ouă ochiuri

Un ieșean a vrut să jefuiască un apartament, dar i-a cerut proprietarei să îi facă ouă ochiuri
25 Mai 2017   •   17:15

Un tânăr din Iaşi a intrat în apartamentul unei vecine prin balcon şi, după ce femeia a venit acasă şi l-a surprins, tâlharul a pus-o să-i facă ochiuri, potrivit ziaruldeiasi.ro.

După ce a discutat cu victima, tâlharul şi-a luat tălpăşiţa şi a mers la iubită, studentă la Medicină, pe care a scos-o la plimbare prin oraş.

Deoarece fapta comisă de acesta a fost atipică, pro­curorii au dispus inclusiv o expertiză psihiatrică în cazul său, rezultatul fiind că bărbatul de 31 de ani a avut discernământ.

Bărbatul tocmai rămăsese fără loc de muncă şi, după ce iubita sa a plecat la cursuri, tânărul a consumat alcool. După ce a băut vodcă şi bere, a decis să intre în apartamentul unui vecin. Şi-a pus mănuşi şi un tricou peste faţă, reuşind să sară în balconul vecin de pe geamul de la baie. Bărbatul a ameninţat-o pe vecină cu un cuţit, dar i-a spus că nu va păţi nimic.

Apoi, tâlharul a început să o ameninţe pe victimă că, dacă nu îi dă bunuri de valoare din casă, o va tăia.

În primă fază, ieşeanul nu a recunoscut comiterea faptei, însă, dus în faţa judecătorilor, acesta a explicat toată scena, lăsând de înţeles că a comis fapta întrucât avea nevoie de bani.  

 

×
Subiecte în articol: apartament
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close