Antena 3 CNN Actualitate Locale "Nu avem cuvinte, suntem toți dărâmați" | Ultimele trei victime de la Ferma Dacilor, conduse pe ultimul drum: Tatăl și cei doi fii pe care a încercat să îi salveze din incendiu

"Nu avem cuvinte, suntem toți dărâmați" | Ultimele trei victime de la Ferma Dacilor, conduse pe ultimul drum: Tatăl și cei doi fii pe care a încercat să îi salveze din incendiu

Ultimele trei victime de la Ferma Dacilor sunt conduse pe ultimul drum, la aproape o lună de la incendiul în care opt persoane au murit arse de vii.

de Delia Bulgaru    |    21 Ian 2024   •   12:11

Înmormântarea a fost amânată de două ori până acum, pentru că autoritățile au avut nevoie de mai mult timp pentru a stabili identitatea celei de a 8-a victime.

Este vorba despre Lucian Ene, apropiat al lui Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor și fii lui, un băiat de 16 ani și unul de 11 ani.

Cei doi copii erau fotbaliști, jucau la două cluburi de fotbal.

Cel de 11 ani era legitimat la clubul New Star, iar cel de 16 ani juca la CSA Steaua juniori.

Citește și: Imagini din interiorul pensiunii "Ferma Dacilor", după incendiul devastator. Jurnaliștii Antena 3 CNN, investigație în locul în care au murit opt oameni: "Focul ardea în două părți"

Mai mulți colegi și coechipieri de-ai lor au venit îmbrăcați cu hainele pe care le poartă la meciuri, să-i conducă pe ultimul drum.

La înmormântare au participat foarte multe persoane, rude și prieteni care vor să fie alături de mama celor doi băieți care au decedat și de fratele geamăn care, acum își înmormântează cei doi frați și tatăl care a încercat să-și salveze cei doi băieți din flăcări.

Cei trei vor fi înmormântați împreună la Cimitirul Popești Leordeni.

"Au venit colegii de la echipă și am venit să susținem și părinții. A fost colegul nostru. Pe cel mic l-am văzut ultima dată la antrenament. Niște copii foarte buni, nu avem cuvinte, suntem toți dărâmați", a spus un apropiat al familiei.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close