Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină, mesaj important pentru cititorii lui: ”Doctorul i-a întins palma dreaptă în care ținea o verighetă de aur şi i-a spus că îi pare rău....”

Marian Godină, mesaj important pentru cititorii lui: ”Doctorul i-a întins palma dreaptă în care ținea o verighetă de aur şi i-a spus că îi pare rău....”

Marian Godină, mesaj important pentru cititorii lui: ”Doctorul i-a întins palma dreaptă în care ținea o verighetă de aur şi i-a spus că îi pare rău....”
Sursa foto: Foto: Facebook/Marian Godina
11 Feb 2016   •   17:34

Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un fragment din primul capitol al cărții sale, FLASH-URI DIN SENS OPUS, care va apărea în data de 18 februarie, anul acesta.

Tânărul îşi lăsase acasă fetița de cinci anişori şi acum aştepta emoționat pe holul maternității naşterea celui de-al doilea copil. O să fie băiat? O să fie fată? Medicina vremii nu îi raspunsese la întrebarea pe care şi-o punea de nouă luni iar acum mai erau câteva minute şi avea să afle. Fiorii erau tot mai mari şi minutele păreau ore. Aşezase buchetul de flori pe un scaun şi se plimba pe coridor, dintr-un capăt în celălalt, când apăru doctorul care s-a dus spre el, tăcut, şi l-a bătut pe umăr. I-a spus că are o fetiță, apoi i-a întins palma dreaptă în care ținea o verighetă de aur şi i-a spus că îi pare rău. Nu putuse să facă nimic...Femeia făcea mâncare. Pentru că soțul ei era plecat pe un mare şantier al țării din acea vreme, gătea acum doar pentru copiii ei, o fetiță de trei ani şi un băiat de doi. Un accident de muncă...”, scrie Marian Godină pe Facebook.

Polițistul le-a transmis potențialilor cititori că pot precomanda această carte începând cu mâine dimineață.

”Deși nu am fost de acord la început, crezând că ar putea părea că fac pe interesantul, oamenii de la editură m-au convins că dacă aș semna pe cărțile precomandate în perioada 12-17 februarie, ar fi un semn de respect față de cititori, așa că am acceptat. Cărțile vor pleca spre voi cu semnătura mea”, a mai scris Marian Godină.

 
DEȘI PARE, NU ESTE REPOST! Tânărul îşi lăsase acasă fetița de cinci anişori şi acum aştepta emoționat pe holul maternit...

Posted by Marian Godina on 11 Februarie 2016



×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close