Antena 3 CNN Actualitate Un nou martor dă peste cap ancheta în cazul morții lui Dan Condrea: ”Era urmărit de o mașină!”

Un nou martor dă peste cap ancheta în cazul morții lui Dan Condrea: ”Era urmărit de o mașină!”

Un nou martor dă peste cap ancheta în cazul morții lui Dan Condrea: ”Era urmărit de o mașină!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mai 2016   •   10:21

Un nou martor al accidentului lui Dan Condrea face declaraţii şocante. Omul spune că patronul Hexi Pharma ar fi fost şicanat în trafic înainte de a intra cu maşina în copaci. Bărbatul povesteşte că în încercarea de a fugi, Condrea ar fi pierdut controlul volanului.

"In spatele lui, la 100, 100 și ceva de metri, era alta mașină. Se urmăreau. Avea și el viteză foarte mare, dar nici celălat nu avea o viteza chiar mică. Fugea și el. Eu cam pe aici m-am intersectat cu el. Am văzut ca avea viteză foarte mare și la un moment dat s-a dat cât mai aproape de marginea drumului. Incerca să-l evite pe cel din spate. Cred că a pierdut controlul volanului, cred că se uita în oglinda, cine știe... Cred că i-a distras atenția cel din spate. Cel din spate a luat-o înainte. A calcat un pic, s-a aprins stopul de frana, s-a aprins, nu a pus frană, cred ca a călcat un pic așa si s-a dus înainte", a spus martorul, potrivit wowbiz.ro.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea au constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea patronul Hexi Pharma
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close