Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune în 29 martie 2017

Antena 3, cea mai urmărită televiziune în 29 martie 2017

Antena 3, cea mai urmărită televiziune în 29 martie 2017
30 Mar 2017   •   13:54

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 29 martie, ziua in care Ministrul Justitiei a prezentat raportul de evaluare a L.C. Kovesi si a lui Augustin Lazar, Printul Charles a sosit intr-o vizita oficiala in Romania, si data la care Antena 3 a semnat un protocol de colaborare cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), cu scopul acordării unui sprijin real în transmiterea unor mesaje foarte importante pentru populație, într-un timp foarte scurt, in situatii critice.

Conform Kantar media, postul de stiri INTACT a obtinut o medie de 10% cota de piata la nivelul intregii zilei, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, si 4.1% pe targetul comercial, situandu-se astfel pe primul loc in clasamentul posturilor informative.

In prime time, Antena 3 isi pastreaza prima pozitie cu medii de 8.3% market share pe targetul sau clasic, si 3% in randul publicului comercial (18-49 urban).

Toate programele Antena 3 au fost numarul 1 in propriul interval orar de difuzare pe targetul 18+ urban, in timp ce la nivelul publicului comercial s-au impus Stirile orei 6, cu Lorena Burlacu si Marius Ionita, Previziuni cu Nadina Campean si Adrian Ursu, Obiectiv cu Oana Zamfir, La ordinea zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, In gura presei cu Mircea Badea si Stirile orei 1 cu Andreea Perminov.

Antena 3 a fost inca o data cel mai urmarit post informativ cand au avut loc evenimente importante si va multumim pentru aceasta.


 

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta audiente
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close