Antena 3 CNN Actualitate Media Divizia de radio a Intact Media Group este în continuă creştere

Divizia de radio a Intact Media Group este în continuă creştere

Divizia de radio a Intact Media Group este în continuă creştere
21 Ian 2013   •   13:42

Radio ZU este liderul absolut al audientelor in Capitala si isi continua cresterea pe piata de radio din Romania . Rezultatele ultimului val de masuratori ale Studiului de Audienta Radio realizat in perioada 3 septembrie – 16 decembrie 2012 de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL confirma pozitia de lider a radioului la care Buzdugan si Morar dau trezirea in fiecare dimineata.


 
ZU este postul de radio preferat de 302.500 de bucuresteni in fiecare zi si detine o cota de piata de 15%. Asta înseamnă o crestere de 30.800 de ascultatori fata de precedentul val de masuratori. Pe locul doi in top la o diferenta de 66.300 de ascultatori se pozitioneaza Radio Romania Actualitati, iar pe locul trei, la distanta de 110.300 de ascultatori si detinand o cota de piata de 7,9%, se afla postul de radio Kiss FM. Pentru Radio ZU aceasta este a 11-a oara cand isi confirma pozitia de lider in cei 4 ani de existenta.
 
La nivel urban, DJ-ii de la Radio ZU saluta in fiecare zi un total de 1.262.400 de fani, cu 10.200 mai mult decat in vara lui 2012. Astfel, Radio ZU se pozitioneaza pe locul trei in topul celor mai ascultate posturi de radio la nivel urban in Romania.



Romantic FM, fratele mai mare al lui ZU, inregistreaza o noua crestere a numarului de ascultatori. Potrivit aceluiasi studiu, Romantic FM este radioul preferat  zilnic de un numar de 103.000 bucuresteni, cu o cota de piata de 5,1%. La  19 ani de “muzica, nu zgomot”, Romantic FM ramane unul dintre cele mai longevive radiouri din media, unic prin cea mai rafinata, diversa si, mai ales, exclusivista selectie de cantece.




×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close