Antena 3 CNN Actualitate Media Scandal la TVR. Marina Almășan își acuză o colegă de plagiat

Scandal la TVR. Marina Almășan își acuză o colegă de plagiat

Scandal la TVR. Marina Almășan își acuză o colegă de plagiat
25 Oct 2016   •   15:57

Vedeta TVR acuză faptul că emisiunea realizată de Carmen Movileanu, „Ieri-azi-mâine” este o copie a fostei emisiuni realizate de Almășan la același post.

„Pe ecranul televizorului – ce să vezi? O copie 1:1 a defunctei mele emisiuni!!! (între timp, telefoanele continuau să sune, întrebându-mă de ce nu o mai prezint eu, de ce am înlocuit trupa lui Andrei Tudor Band, de ce am schimbat decorul, că era foarte frumos al nostru etc). Invitat era Tudor Gheorghe, cu tot tacâmul rețetei pe care o pusesem pe picioare încă de pe vremea ”Ceaiului de la ora 5″ : dialogurile nonconformiste, reîntoarcerile in timp, secvențele din arhivă, prezența ”ca surpriză” a soției, momentele artistice live, intervențiile telefonice neașteptate, prezența în sală a unor colaboratori, tot- tot- tot ca la noi.

Desigur, altul era decorul, alta prezentatoarea. Apăreau în plus, obsesiv, replicile ”Mi se spune în cască”. Apoi era altă echipă. Alt „realizatorul”. Pun ghilimele, pentru că, în accepțiunea mea, ”a realiza” într-o lume atât de creativă, cum este televiziunea, nu înseamnă nicidecum a repeta ce a făcut altul, înaintea ta. Ci a veni cu ceva nou, a te afirma cu o idee nouă. Sau măcar cu o punere în scenă nouă a ceva anterior. Și în niciun caz, ”a doua zi” după ce acest ”anterior” a ieșit din scenă", a scris Marina Almășan, pe blog.

×
Subiecte în articol: TVR marina almasan
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close