x close

Fii alături de noi!

Vești triste pentru Iuliana Tudor. Emisiunea sa rămâne fără un sponsor

de 09 Mar 2016   •   18:49
Vești triste pentru Iuliana Tudor. Emisiunea sa rămâne fără un sponsor 16
Efecte adverse în procesul dintre salariații TVR și instituție. Romvac, unul din sponsorii celei mai importante emisiuni din grilă - O dată-n viață - a decis să nu mai sponsorizeze programul după ce a fost notificat de angajații TVR care au executat instituția, scrie paginademedia.ro.

Reamintim că peste 700 de angajați au câștigat un proces cu TVR, prin care au obținut indexarea salariilor, sumele totale ridicându-se la aproximativ 17 milioane de euro.

Angajații TVR au început executarea silită, proces prin care au fost notificate, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, câteva zeci de companii care datorează bani TVR.
poza

Actualitate

Accident frontal pe Valea Oltului. Traficul a fost oprit

O persoană a murit şi alta este grav rănită în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe Valea Oltului, în localitatea Robeşti, traficul rutier fiind blocat în zonă, potrivit...

24 Aug 2016  •  09:17

poza

Show

Ruby a pozat goală. Ce i-a enervat pe fani

Ruby s-a pozat goală și a făcut totul public pe contul de socializare, spre încântarea fanilor care au fost surprinși de îndrăzneala artistei. Interpreta și-a făcut un selfie imediat ce a ieșit...

22 Aug 2016  •  14:37

sati