Antena 3 CNN Actualitate Mesaje copleşitoare după moartea Cristinei Ţopescu. Apropiaţii ei sunt încă în stare de şoc - VIDEO

Mesaje copleşitoare după moartea Cristinei Ţopescu. Apropiaţii ei sunt încă în stare de şoc - VIDEO

Apropiaţii Cristinei Ţopescu sunt încă în stare de şoc. Medicul Monica Pop spune că nu a simţit că ceva este în neregulă, pentru că s-a mai întâmplat ca jurnalista să nu răspundă la telefon. Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, unde Cristina Ţopescu era consilier, a transmis un mesaj emoţionant. Extrem de afectat de dispariţia prematură a Cristinei Ţopescu a fost şi europarlamentarul Rareş Bogdan care a vorbit despre bunătatea pe care ea o genera.

Mesaje copleşitoare după moartea Cristinei Ţopescu. Apropiaţii ei sunt încă în stare de şoc - VIDEO
13 Ian 2020   •   17:16

Printre persoanele care au fost şocate de moartea jurnalistei Cristina Ţopescu a fost medicul Monica Pop, Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, dar şi europarlamentarul Rareş Bogdan.

''A fost un şoc teribil şi mai este încă. Sunt efectiv consternată. O să îmi amintesc de Cristina aşa cum a fost în realitate. Un om deosebit, un om sofisticat. Este o lovitură pe care nu mi-am imaginat-o niciodată şi nici nu am crezut că se poate întâmpla şi nici nu m-am întrebat de ce nu a răspuns la felicitările de Anul Nou, pentru că aşa era felul ei. Dacă sunam eu şi nu răspundea, mă suna după aia când putea, iar dacă suna ea şi nu răspundeam eu, se supăra'', a spus Monica Pop.

Un mesaj emoţionant a transmis şi Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, unde Cristina Ţopescu era consilier.

''Suntem afectaţi şi cumva loviţi de o durere pe care este greu să o explicăm. Am colaborat cu doamna Cristina Ţopescu în ultima perioadă, dânsa a venit alături de noi în cadrul departamentului de comunicare al Ministerului Sănătăţii şi am avut o colaborare relativ scurtă, dar foarte bună.

Şi Rareş Bogdan i-a adus un omagiu emoţionant Cristinei Ţopescu. Jurnalista şi-a iubit profesia şi ''suferea din cauza războielor din presă'', a spus europarlamentarul, iar dispariţia ei prematură este o pierdere pentru întreaga societate românească.

''Era atentă la mişcările civice, la ce se întâmplă în România şi suferea la războaiele din presă. Ea a iubit foarte mult această meserie, venind dintr-o familie de oameni de presă, ea tot timpul spunea: nu vă mai certaţi. Când noi aveam războaie, când eu eram într-o altă televiziune, când poziţionările publice erau diferite, ne implora: nu vă mai bateţi între voi, nu vă mai certaţi, strângeţi rândurile. Ea genera bunătate. Sunt puţini oameni care au această forţă extraordinară de a genera bunătate, de a crea bine (...) Lumea e mai săracă şi presa e mai săracă'', a spus Rareş Bogdan cu lacrimi în ochi.

Mesaje copleşitoare după moartea Cristinei Ţopescu. Apropiaţii ei sunt încă în stare de şoc

Citiţi şi: Ștefan Bănică Jr, mesaj emoționant despre dispariția Cristinei Țopescu: „Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close