x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Avem urmăriți penal pentru că s-au dat cu girofarul prin țară. Cum facem acum cu doamna judecător plimbată și plătită de partea din proces

de A.M.P   •   10 Feb 2016   •   23:51
Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de miercuri a emisiunii ”În gura presei” cu Sinteza zilei, dezvăluirile făcute de Grupul de Investigații Politice în legătură cu dosarul Telepatia.

”Am înțeles că domnul Nițu Tiberiu e urmărit penal că s-a dat cu girofarul prin țară. La fel și domnul general Oprea. Deci am stabilit niște standarde în societate. Cum o să facem acum cu doamna judecător, care e plimbată și plătită de partea din proces”, a întrebat Mircea Badea.

Badea a afirmat că, în ciuda dezvăluirilor halucinante, prezentate pe larg la Sinteza zilei, ”din cauza câmpului tactic mâine dimineață nu o să se întâmple nimic”.

Însă, ”în mod normal, într-un stat de drept, mâine ar reacționa în primul rând CSM-ul. Apoi DNA-ul, care e foarte atent la detalii”, a subliniat Mircea Badea.

Judecătoarea Camelia Bogdan, plimbată de partea vătămată din Dosarul Telepatia

În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov în cadrul unui program finanțat de același minister. La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

Dezvăluirile au fost făcute de Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică, la Sinteza zilei, de la Antena 3.
poza

Actualitate

Tehnologia japoneză împotriva cutremurelor va fi implementată la București

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, luni, că la Spitalul Colţea ar urma să fie implementat un proiect pilot de asigurare a aparaturii mobile în caz de cutremur, cu participarea unor experţi...

30 Aug 2016  •  00:27

sati