Antena 3 CNN Actualitate Mitică Dragomir, înregistrat pe ascuns vorbind despre dosarul care-l poate trimite în pușcărie: ”El ne-a convins”

Mitică Dragomir, înregistrat pe ascuns vorbind despre dosarul care-l poate trimite în pușcărie: ”El ne-a convins”

Mitică Dragomir, înregistrat pe ascuns vorbind despre dosarul care-l poate trimite în pușcărie: ”El ne-a convins”
Sursa foto: foto: Agerpres
11 Mai 2016   •   11:56

Dumitru Dragomir și Mircea Sandu riscă să ajungă după gratii în dosarul dezafilierii adevăratei Universitatea Craiova, cea care a fost scoasă din competiții în 2011. Procurorii care au anchetat cazul au cerut câte 10 ani pentru fiecare dintre cei doi foști capi fotbalului românesc, pe care i-au acuzat de abuz în serviciu.

Pe 4 mai, adică în urmă cu o săptămână, Mitică Dragomir a susținut ultima sa pledoarie în fața judecătoarei în privința acestui caz care l-ar putea trimite pentru a treia oară în viață în spatele gratiilor. Din înregistrarea făcută, foarte probabil, de apropiați ai lui Adrian Mititelu, patronul defunctei Universitatea Craiova, reiese clar că Dragomir a încercat disperat să arunce vina în spatele lui Adrian Stângaciu, șeful compartimentului juridic al FRF în acel moment, care i-ar fi convins pe toți membrii Comitetului Executiv să voteze pentru scoaterea oltenilor din toate competițiile. Decizia definitivă îmn acest caz se va da pe 25 mai.

Iată discursul lui Dragomir redat de cei de la editie.ro, publicația online condusă chiar de Adrian Mititelu:

D.D.: Si numai daca…doamna Presedinta, daca eu aveam ceva cu ei, pai nu ii chemam si pe astia doi sa voteze ?! Nu, amandoi…unul a plecat, celalalt s-a abtinut. Deci, rea-vointa unde este? Rea-vointa mea…am tras concluzia de la doamna procuror ca a existat o rea-vointa, unde este rea-vointa?! In afara de asta, doamna Presedinta, eu am votat, inca o data, nu o data, am votat in 20 de ani de 1000 de ori. Lucru pe care l-am intrebat de directorul juridic, care raspundea, el raspunde si vad ca nu e aici.

El ne-a convins ca daca nu isi retrage domnul Mititelu…asta…si nu luam sanctiunea legala conform regulamentului, toate echipele din….ale mele…care erau atunci din Liga Profesionista de Fotbal din Cupele Europene, iar echipele nationale le scoate din meciurile internationale. Asta mi-a spus directorul juridic, unde este vina mea ca am votat democratic la fel ca ceilalti?

Dar va mai spun si altceva, pai Adunarea Generala care a confirmat asta, a confirmat dupa aproape un an. Pai aveau timp si au avut timp sa studieze dosarul, sa vada daca noi sau Mititelu are dreptate si numai 5….4 din Craiova si unul de nu stiu unde au votat impotriva, restul..toata lumea l-au scos afara pe UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Pentru ca FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a mai abreviat o FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, care aici nu s-a vorbit de escrocheriile care au facut acesti oameni doamna Presedinta si vad ca noi suntem cei care suntem propusi la condamnare. Nu escrocii ! Sa va spun doamna Presedinta, a abreviat…eu le-am dat in fiecare an de la Liga Profesionista de Fotbal cel putin 2 milioane de dolari acestui om, Mititelu.

Dar, cu un inainte doamna Presedinta, cum sunt eu vinovat, ca am avut ceva cu UNIVERSITATEA CRAIOVA, cand domnul Mititelu personal a venit si mi-a cerut o suma mare de bani, retineti ce va spun, ca sa plateasca Federatiei taxele, ca altfel nu il inscriam in…asta. Si eu i-am dat lui Mititelu, eu eram prieten cu Mititelu doamna…..pana i-am cerut banii inapoi si m-a luat la injuraturi…ca sa vedeti si dumneavoastra ! Numai o secunda!

A.M.: E diliu!

Continuarea, pe Libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir Mircea Sandu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close