Antena 3 CNN Actualitate Nuţu Cămătaru ar putea fi eliberat în mai puţin de cinci zile

Nuţu Cămătaru ar putea fi eliberat în mai puţin de cinci zile

Nuţu Cămătaru ar putea fi eliberat în mai puţin de cinci zile
Sursa foto: Camataru
06 Feb 2009   •   22:03

Condamnat la 15 ani de închisoare, Nuţu Cămătaru este totuşi la un pas de libertate. Pentru că decizia tribunalului nu este una definitivă, Nuţu ar putea fi eliberat pentru bună purtare, în mai puţin de cinci zile. Martorii, victimele şi chiar apropiaţii Cămătarilor se roagă să rămână închis.
Femeile cămătarilor, sau "porcii" cum le spunea Nuţu, tremură doar la gândul că va mai fi liber vreodată. Ameninţările au curs din momentul în care s-a aflat că au depus mărturie împotriva cămătarilor.
Victimele, martorii şi chiar foştii colaboratori ai Cămătarilor le-au scris procurorilor, disperaţi că-l vor vedea pe Nuţu ieşind pe poarta puşcăriei. Iar procurorii care ani de zile nu au dat amănunte din dosar, le-au dat jurnaliştilor în speranţa că vor ajunge şi la urechea judecătorilor.
Judecătorii din Slobozia care au decis că Nuţu poate să fie liber au fost furaţi de poveştile furmoase despre cum s-a schimbat în bine Nuţu în puşcărie. Nici n-a contat faptul că în ianuarie şi noiembrie 2007 s-au decsoperit asupra lui două telefoane mobile cu care ţinea legătura cu locotenenţii.
În plus, procurorii cred că Nuţu este cel care a condus revolta din penitenciarul Jilava de anul trecut din noiembrie. Anchetatorii fac eforturi disperate acum să adune cât mai multe probe pentru ca Nuţu să nu fie eliberat pe 11 februarie.
Observator

×
Subiecte în articol: nutu camataru eliberare procurori
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close