Antena 3 CNN Actualitate Octavia Geamănu: România nu este "țara tuturor posibilităților", ci "țara în care totul este posibil"

Octavia Geamănu: România nu este "țara tuturor posibilităților", ci "țara în care totul este posibil"

Octavia Geamănu: România nu este "țara tuturor posibilităților", ci "țara în care totul este posibil"
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Feb 2016   •   12:52
Octavia Geamănu, editor-prezentator la Observatorul Special de la Antena 1, este deja în Piața Constituției, pentru întâlnirea cu telespectatorii trustului INTACT, programată să înceapă la ora 15:00.

Octavia Geamănu a explicat de ce România nu este “țara tuturor posibilităților”, ci țara în care totul este posibil”.

Chiar mă gândeam acum că multă lume spune că România este țara . Poate pentru că am terminat Filologie, am stat și am analizat formula asta de exprimare și m-am gândit să îi dau o altă interpretare. Pentru mine personal, România nu a fost și nu este <țara tuturor posibilităților>, pentru că dacă ar fi fost așa, studenții care termină o facultate, nu ar fi trebuit să mai intre în șomaj, pentru că nu își găsesc locuri de muncă, multe familii din mediul rural nu ar fi făcut copii pe bandă rulantă, ca să trăiască doar din ajutor social, din alocațiile copiilor. Pentru mine, România este <țara unde totul este posibil>. E un joc de cuvinte care schimbă tot sensul. (...) Foarte important, ce vreau să subliniez, noi, Antena 3, Antena 1, Observator, prin toate campaniile demarate de-a lungul timpului, am încercat să transformăm România în țara tuturor posibilităților.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close