Antena 3 CNN Actualitate Patru bărbați care furau scule electrice de pe șantiere, reținuți de autoritățiile din Ilfov

Patru bărbați care furau scule electrice de pe șantiere, reținuți de autoritățiile din Ilfov

Patru bărbați care furau scule electrice din imobile aflate în construcție în București și Otopeni, au fost reținuți de polițiștii din Ilfov. Aceștia transportau obiectele furate cu mașini închiriate.

Patru bărbați care furau scule electrice de pe șantiere, reținuți de autoritățiile din Ilfov
Sursa foto: Pixabay
01 Mai 2020   •   23:52

Poliția Ilfov a anunțat că bărbații au fost prinși în flagrant în noaptea de joi spre vineri în localitatea Tânganu din Ilfov, după ce au furat mai multe bunuri dintr-un șantier din București.

Polițiștii au găsit în mașina acestora o pompă pentru tencuit, mai multe furtune, un elicopter pentru nivelat beton, mai multe prelungitoare cu priză și o baterie auto.

Polițiștii fuseseră sesizați încă din 9 aprilie, prin 112, de reprezentantul unei firme care a reclamat faptul că de pe un șantier din comuna Tunari-Ilfov i s-au furat mai multe scule. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimată la aproximativ 45.000 lei.

Polițiștii au stabilit că cei patru fac parte dintr-o grupare specializată în furturi de scule electrice din imobile aflate în construcții. 

Cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ilfov santier furt
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close