Antena 3 CNN Actualitate Percheziții DNA la Administrația Spitalelor București. Sunt vizate persoane din conducere pentru luare de mită

Percheziții DNA la Administrația Spitalelor București. Sunt vizate persoane din conducere pentru luare de mită

Percheziții DNA, luni dimineață la Administrația Spitalelor București. În vizorul anchetei procurorilor anticorupție ar fi și directorul general adjunct, Cristian Plută.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Sep 2023   •   08:37

Procurorii DNA au descins luni dimineață, la sediul Administrației Spitalelor București, pentru a verifica anumite fapte de corupție din perioada aprilie-august 2023.

Vizat de aceste luare de mită ar fi chiar directorul general adjunct al instituției, Cristian Plută.

Acesta este bănuit că ar fi primit mită în două tranșe, odată de 20.000 de euro și a doua oară de 300.000 de lei pentru încheierea unor contracte de achiziție publică.

Se fac verificări și cu privire la numirea anumitor persoane în funcții de conducere, în cadrul unor spitale din București.

Citește și: Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Austriei: "Să-și facă ziduri și garduri electrice la granițe"

Și cei de la Ministerul Sănătății au tras un semnal de alarmă în urmă cu doar câteva zile, cu privire la felul în care sunt încheiate serviciile de consultanță și spuneau acești că sunt semnate servicii de consultanță pe bandă rulantă, asta în baza în care șase proiecte pentru reabilitare și dotarea ambulatoriilor din spitalele Victor Babeș, Filantropia, Sfânta Maria sau Obregia au rămas în urmă.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close