Antena 3 CNN Actualitate Petiție pentru Spitalul Metropolitan. Cine este primul semnatar

Petiție pentru Spitalul Metropolitan. Cine este primul semnatar

Petiție pentru Spitalul Metropolitan. Cine este primul semnatar
22 Ian 2018   •   19:17

Primarul Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a iniţiat pe site-ul www.petitieonline.com o petiţie prin care se strâng semnături în favoarea construirii Spitalului Metropolitan, ea fiind şi primul semnatar al acesteia. 

Potrivit unui comunicat al PMB transmis luni AGERPRES, cei care doresc să susţină construirea Spitalului Metropolitan şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie "într-o zonă care respectă standardele europene", în proximitatea aeroportului, a autostrăzii, a transportului public subteran şi de suprafaţă, cu reţele de utilităţi funcţionale, pot semna petiţia online la adresa https://www.petitieonline.com/pmb_sos_sanatatea_romanilor. 

"Aşa cum am promis la ultima şedinţă de Consiliu, în care proiectul Spitalului Metropolitan a fost blocat din considerente politice de către consilierii PNL şi USR, voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru că acest spital să fie construit. Un spital nou, construit de la zero, prezintă multiple avantaje, întrucât pot fi asigurate din start circuite medicale şi condiţii igienico-sanitare la cele mai înalte standarde", precizează edilul şef, în comunicatul PMB. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close