Antena 3 CNN Actualitate Piromanul din București a fost arestat preventiv

Piromanul din București a fost arestat preventiv

Piromanul din București a fost arestat preventiv
07 Apr 2018   •   10:08

Update: Piromanul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Știrea inițială

Bărbatul care a incendiat opt autoturisme în Capitală este în custodia poliției.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, bărbatul are 45 de ani, este din Bucureşti şi este învinuit de incendierea celor opt maşini.

El a fost audiat vineri noapte şi a fost reţinut. Surse judiciare spun că bărbatul a fost prins pe străduţele din spatele Secţiei 1 Poliţie.

Bărbatul este divorțat și are doi copii. Recent a fost și concediat de la locul de muncă și a rămas fără permis de conducere, după ce a condus un autoturism cu numere expirate. Este șofer profesionist.

”A fost identificat, prins și reținut pentru 24 de ore. A fost un caz deosebit de greu, au fost implicați 40 de polițiști judiciari, toți polițiștii de la Ordine Publică. Toate argumentele pentru care a incendiat autoturismele...a fost ambiguu. Nu există legătură între el și proprietari. Și-a recunoscut toate faptele. Nu a mai săvârșit astfel de infracțiuni. În cursul celor șase zile de investigații polițiștii au vizionat peste 300 de ore imagini și au fost audiate peste 30 de persoane” au precizat oficiali ai poliției.

 

×
Subiecte în articol: piroman
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close