Antena 3 CNN Actualitate Profesorul care a declarat război UMF-ului, găsit mort în baie. Vecinii au alertat autoritățile

Profesorul care a declarat război UMF-ului, găsit mort în baie. Vecinii au alertat autoritățile

Profesorul care a declarat război UMF-ului, găsit mort în baie. Vecinii au alertat autoritățile
Sursa foto: Foto:umfiasi.ro
28 Mai 2016   •   22:42

Un cunoscut profesor din Iași, care a declarat război Universității de Medicină și Farmacie "Grigore T.Popa", a fost găsit mort în baia apartamentului său. Recent iesit la pensie, Emil Balaure era destul de retras în ultimul timp și niciun vecin de-al său nu știa că poartă pe umeri o boală grea, scrie bzi.ro.

Locatarii blocului de pe Bulevardul Stefan cel Mare, în care locuia fostul cadru didactic, au fost alertați de un miros greu, de cadavru și au chemat autoritățile. Astfel, un apel la numărul unic de urgențe 112 anunța moartea bărbatului.

"În jurul orelor 8:30, polițistii Sectiei 3 au fost informați despre faptul că un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost găsit decedat în locuința sa. La fața locului s-au prezentat polițiștii, care au confirmat cele sesizate, bărbatul fiind găsit în baie, decedat. El locuia singur și nu prezenta urme de violență. In urma necropsiei, se va stabili exact cauza care a dus la decesul persoanei", a declarat Madalin Taranu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

 

 

×
Subiecte în articol: profesor universitar
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close