Antena 3 CNN Actualitate Profesorul Dan Voiculescu a absolvit Teologia. Propunerea surprinzătoare pe care a primit-o

Profesorul Dan Voiculescu a absolvit Teologia. Propunerea surprinzătoare pe care a primit-o

Profesorului Dan Voiculescu, fondatorul Trustului Intact, i s-a propus să susțină examene suplimentare după absolvirea facultății de Teologie, pentru a fi hirotonisit ca preot.

Profesorul Dan Voiculescu a absolvit Teologia. Propunerea surprinzătoare pe care a primit-o
Sursa foto: blog Dan Voiculescu
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2023   •   13:31

Informația a fost făcută publică de CanCan, care scrie că deocamdată nu se știe care a fost răspunsul dat de fondatorul doctrinei Partidului Umanist Social Liberal.

Dan Voiculescu a absolvit cursurile Facultății de Teologie în acest an, moment în care mărturisea căt de importantă este credința în viața sa.

"După ce am luat licența în teologie, încerc să primesc și binecuvântarea Dumnezeiască. Să cunosc tainele și rolul credinței în viața oamenilor. Recunosc că îmi este foarte greu și încă nu știu cum mă descurc. Dar înțelegerea propriei necunoașteri poate deschide drumul către cunoaștere. Credința în Dumnezeu este aceea care ne arată calea în viață și ne poate elibera de frica de moarte. Și de toate celelalte temeri care ne rătăcesc de la drumul către o profundă împlinire", spunea Dan Voiculescu pe blogul personal, în luna august.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close