Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu anunţă că PSD nu îl va susține pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei

Marcel Ciolacu anunţă că PSD nu îl va susține pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei

PSD nu îl va susține pe Cristian Popescu Piedone în cursa electorală pentru postul de primar general în București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   11:19

Un anunț în acest sens a fost făcut de președintele PSD, Marcel Ciolacu, potrivit Antena 3 CNN.

"PSD nu îl va susține pe Piedone la Primăria Capitalei.

Din discuțiile avute cu domnul Nicolae Ciucă, nici PNL nu va susține candidatura acestuia.

Dacă mergem separat, PSD o va susține pe dna Firea. Deci, dacă mergem separat, sunt doi candidați: doamna (Gabriela) Firea si domnul (Sebastian) Burduja.

Dacă e un candidat comun, în principiu, nu va fi nici doamna Firea, nici domnul Burduja", a declarat liderul PSD înainte ședinței de Guvern.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 al Capitalei, și-a reafirmat recent intenția de a candida la Primăria Generală, indiferent de jocurile politice ale PSD și PNL în legătură cu această funcție.

Invitat, miercuri seară, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gâdea, Piedone (PUSL) și-a exprimat regretul că formațiunile din coaliție nu au reușit să se înțeleagă în ceea ce privește susținerea sa, ca și candidat comun.

"Se întâmplă ceva ca pe timpul lui Iulius Caesar: triumviratul, în care cei mai mari bărbați ai Romei au vrut să constituie o coaliție. Unul (Crassus) a murit și au mai rămas doi, Cezar și Pompei, iar Cezar a spus 'Alea jacta est', adică zarurile au fost aruncate.

Pentru mine, zarurile au fost aruncate. Este adevărat că PSD şi PNL au creat și au adus o stabilitate pentru România. Din păcate, acest triumvirat care ar fi fost benefic - al PUSL, PSD și PNL - nu a fost și pentru București.

Nu au înțeles (PSD și PNL) acest lucru, iar eu le spun că, pentru mine, zarurile au fost aruncate.

Ei nu au înțeles că așa-zisul meteorit, numit de Rareș Bogdan, era de foarte mult timp pe orbită, dar nu l-au observat. (...)

Eu provin de la firul de iarbă. În 30 de ani de activitate, mi-am exercitat dragostea față de om. Și asta s-a văzut în mandatele în care am intrat Cartea Recordurilor, nu numai pentru România. Nu mă întorc din drum", a spus Piedone la Antena 3 CNN.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close