x close

Fii alături de noi!

Radu Tudor: Informațiile mele sunt că dosarul cu cei patru iranieni este subsecvent terorismului

de G.S.   •   10 Mar 2016   •   20:41

DNA cere arestarea a patru oameni de afaceri, israelieni, extrem de influenţi, în dosarul de retrocedare în care este vizat şi Prinţul Paul.

Printre aceştia se numără şi Tal Silberstein, consultant politic care a lucrat în ultimii ani cu PSD, PDL, dar şi cu Traian Băsescu.

În ordonanța procurorilor se arată că începând cu luna noiembrie 2006, inculpatul Truică Remus împreună cu inculpații Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin „Benny” Steinmetz, Moshe Agavi (care a aderat ulterior) și alte persoane, au constituit un grup infracțional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de inculpatul Al României Paul Philippe, prin oferirea de bani/bunuri persoanelor din cadrul autorităților/instituțiilor deținătoare a acestor proprietăți, instigarea și complicitatea la săvârșirea, de către aceste persoane, a infracțiunii de abuz în serviciu, prin punerea la dispoziție și semnarea înscrisurilor necesare și prin traficarea influenței reale asupra funcționarilor publici.

Radu Tudor a dezvăluit, în ediția de joi a emisiunii La Ordinea Zilei, că dosarul în cauză are și elemente de terorism. Dezvăluirea vine în contextul discuției despre decizia CCR privind interceptările SRI.

“Informațiile mele sunt că acest dosar este subsecvent terorismului. Aici nu am avut o sesizare a CCR cu un abuz, un președinte de CJ care a primit o șpagă 30 de kile de cartofi și un plic cu 16 lei, pe mandat de siguranță națională. Dosarul acesta al iranienilor pare să aibă legături cu terorismul și cu finanțarea terorismului. Noi știm despre acest dosar de șapte ani de zile, dar nu este finalizat. Dar privește finanțarea unor organizații teroriste. Și acești iraniei au avut practic succes cu neconstituționalitatea interceptărilor.”

 

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati