Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul morții Sharei. Raportul final al IML, în cazul elevei olimpice găsită fără suflare în casa unui tânăr din Neamț

Răsturnare de situație în cazul morții Sharei. Raportul final al IML, în cazul elevei olimpice găsită fără suflare în casa unui tânăr din Neamț

Răsturnare de situație în cazul Sharei, eleva olimpică şi drogată, care a murit în casa unui tânăr din Piatra Neamț. 

de Andreea Borboros    |    24 Ian 2024   •   10:54

Raportul final al legiștilor arată că fata nu întreținuse relații sexuale cu băiatul, iar moartea sa a fost cauzată de o hemoragie provocată de drogurile de mare risc ce au fost administrate. 

La mai bine de jumătate de an de la producerea tragediei, medicii legiști au finalizat raportul medico-legal, cel care arată faptul că minora nu a întreținut relații sexuale cu cel care i-a dat să consume droguri. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu Shara.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Tânărul din Neamț în casa căruia a murit Shara, eleva de 16 ani din București, cercetat într-un alt caz de viol

De cealaltă parte, certificatul medico-legal arată faptul că minora de 16 ani a avut parte de o moarte violentă, ca urmare a consumului de droguri extrem de periculoase. 

La scurt timp după decesul Sharei, cei trei tineri, de 18, 17, respectiv 16 ani, au fost arestați preventiv, însă în prezent toți cei trei sunt în libertate și așteaptă decizia magistraților.

În vara anului trecut, Shara s-a întâlnit cu un tânăr de 18 ani pe care l-a cunoscut pe internet. 

A mers în casa lui din Piatra Neamț, acolo unde individul i-a dat substanțe extrem de periculoase. 

Mama acestuia a fost cea care a găsit-o pe Shara într-o baltă de sânge și a sunat imediat după ajutor. Din nefericire însă, pentru copilă nu s-a mai putut face nimic.

×
Subiecte în articol: Shara droguri raport IML
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close