Antena 3 CNN Actualitate Reacția profesorilor celor patru tinere ucise de tren: „Erau fetele model pentru studenții profilului economic. Au fost extraordinare”

Reacția profesorilor celor patru tinere ucise de tren: „Erau fetele model pentru studenții profilului economic. Au fost extraordinare”

Reacția profesorilor celor patru tinere ucise de tren: „Erau fetele model pentru studenții profilului economic. Au fost extraordinare”
18 Mai 2018   •   14:13

Cunoscuții celor patru fete, care au murit după ce au fost călcate de tren în Sălaj, sunt șocați și încă speră că nu e real ce au aflat. 

Profesorii sunt, de asemenea, extrem de triști și au doar cuvinte de laudă la adresa lor. 

„Toate învățau foarte bine. Erau un model de studente eminente. Golul și tragedia nu pot fi exprimate în cuvinte”, a spus una dintre profesoare. 

„Sara urma să devină șefa promoției. Chiar i-am coordonat lucrarea de licență. Era foarte conștiincioasă. Erau fetele model pentru studenții profilului economic. Au fost extraordinare. Întotdeauna m-am mândrit cu ele pentru că au fost studente foarte bune”, a declarat o altă profesoară a tinerelor. 

Fata care se afla la volan este singura care a supraviețuit, dar este în stare gravă la spital. 

×
Subiecte în articol: fete model Salaj accident
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close