Antena 3 CNN Actualitate Reacția unui turist englez, după ce a călătorit 16 ore cu trenul de la Timișoara la Iași: ”Sunt excelente”

Reacția unui turist englez, după ce a călătorit 16 ore cu trenul de la Timișoara la Iași: ”Sunt excelente”

Un englez, care a vizitat România pentru prima dată, a împărtășit experiența pe care a avut-o în țara noastră, după ce a călătorit de la Timișoara la Iași, cu un tren vechi de 60 de ani.

Reacția unui turist englez, după ce a călătorit 16 ore cu trenul de la Timișoara la Iași: ”Sunt excelente”
Sursa foto: Facebook/ CFR Calatori
de Roxana Mihăiescu    |    22 Apr 2024   •   23:34

Un englez, pasionat de călătorii, împărtășește în mediul online fragmente din călătoriile pe care le face peste tot în lume.

Recent, tânărul a postat un vlog din România, unde a prezentat cum a fost pentru el întreaga experiență.

În clipul video, turistul a arătat cum a călătorit de la Timișoara la Iași, cu un tren vechi de 60 de ani.

”În față se află un vagon care are compartimente cu patru paturi sau șase paturi. Aceasta este vagonul în care voi călători. A fost construit în 1965, fiind realizat de Hansa Waggonbau în Bremen, Germania de Vest.

A fost cumpărat second hand de la Deutsche Bahn. A fost un produs de lux, dar așa cum o să vedeți, tot cred că este o modalitate excelentă de a călători peste 60 de ani”, a spus cetățeanul englez în cadrul unui clip postat pe YouTube, notează Playsport.

Reacția turistului englez după ce a călătorit de la Timișoara la Iași, cu trenul

Bărbatul susține că a găsit o serie de defecțiuni în interiorul trenului, cum ar fi plasticul prizei care abia se mai ținea sau mânerul de închidere/deschidere a geamului care era desprins.

Ba mai mult decât atât, toaleta trenului nu era una modernă.

Însă, cu toate acestea, vloggerul a rămas surprins de cât de comode sunt paturile și susține că a adormit bine.

La final, acesta a adăugat că această călătorie a fost una dintre preferatele sale și susține că ar mai repeta experiența.

De asemenea, în ceea ce privește costul biletului de tren, turistul susține că tariful este unul corect și decent.

”Sunt excelente (n.red. – paturile). Par mult mai largi decât media, ceea ce era grozav de văzut. Salteaua era, de asemenea, confortabilă și avea doar cantitatea potrivită de căptușeală. Sub saltea veți găsi un mic suport care va ridica partea superioară a patului. Asta îți permite să te așezi confortabil în timp ce citești o carte sau stai pe telefon”, a mai spus englezul.

https://www.youtube.com/watch?v=UbYmAUXWHZI&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.playsport.ro%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

×
Subiecte în articol: reactie englez calatorie cu trenul
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close