Antena 3 CNN Actualitate A început "Litoralul pentru toți 2024". Prețul unei nopți de cazare până pe 20 iunie

A început "Litoralul pentru toți 2024". Prețul unei nopți de cazare până pe 20 iunie

Programul "Litoralul pentru toți", de anul acesta, a început. Românii pot beneficia de prima etapă a acestuia până pe 20 iunie 2024.

A început "Litoralul pentru toți 2024". Prețul unei nopți de cazare până pe 20 iunie
Sursa foto: Profimedia Images
de Ioana Mircea    |    03 Mai 2024   •   21:18

Astăzi a început programul "Litoralul pentru Toți" pentru anul acesta, dedicat turiștilor care doresc să se bucure de vacanțe la mare în afara sezonului estival. Această inițiativă vine cu reduceri semnificative la tarifele de cazare pentru șederi de minim 6 nopți, între 3 mai și 20 iunie în prima etapă. Apoi, din 1 septembrie până în 15 octombrie, urmează a doua etapă.

Hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la acest program, oferind oportunități accesibile de relaxare și distracție.

Programul a ajuns la ediția cu numărul 43, iar până în prezent s-au înscris 17 hoteluri din 6 stațiuni.Printre hotelurile participante se numără Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus, și Hotel Corsa din Mangalia.

Pentru turiștii interesați, iată câteva exemple de tarife pentru o noapte de cazare:

  • La un hotel de 2 stele din Saturn, sejurul începe de la 69 de lei pe noapte, pentru cazare de două persoane.

  • Pentru cei care doresc să beneficieze de all inclusive, un hotel de 3 stele din Olimp oferă pachete începând de la 465 de lei pe noapte în cameră dublă. Acest tarif include 3 mese pe zi, băuturi nelimitate, șezlonguri la plajă privată și programe de distracție pentru copii.

  • În Mamaia, la un hotel de 4 stele, oferta începe de la 180 de lei pe noapte pentru un sejur de minim 5 nopți, cu aplicabilitate în perioada 6 mai - 13 iunie 2024.

Aceste oferte vin în întâmpinarea turiștilor cu variate opțiuni de cazare și servicii incluse, în cadrul unui program dedicat celor care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea litoralului românesc în afara sezonului aglomerat, potrivit litoralulpentrutoti.ro.

×
Subiecte în articol: litoralul pentru toti
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close