Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand și-a postat salariul pe Facebook! Cât câștigă lunar primarul Sectorului 1 din București

Clotilde Armand și-a postat salariul pe Facebook! Cât câștigă lunar primarul Sectorului 1 din București

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1 din București, a generat interes în mediul online după ce a decis să-și posteze salariul pe rețelele sociale. Gestul său a stârnit discuții aprinse în rândul cetățenilor Capitalei, iar reacțiile au fost diverse.

Clotilde Armand și-a postat salariul pe Facebook! Cât câștigă lunar primarul Sectorului 1 din București
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Laura Dinu    |    09 Feb 2024   •   13:35

Postarea salariului său pe platforma online a fost interpretată de unii ca un act de transparență și deschidere către cetățeni, reflectând o abordare modernă în comunicarea dintre autorități și comunitatea pe care o reprezintă.

Pe de altă parte, alții au criticat gestul, considerându-l un doar un demers de imagine. 

”Cât câștigă primarul Sectorului 1? În spiritul transparenței care ne caracterizează, vă las aici fișa mea de salariat în perioada ianuarie 2023 - decembrie 2023. Sper să-mi urmeze exemplul și alți edili din țară din respect pentru cetățeni”, a scris Clotilde Armand pe o rețea socială.

Iar reacțiile nu au întârziat să apară.

”Se eliberează rapid și fără nicio reținere. Asta pentru că este nimic de ascuns. Nu ar fi rău deloc să vedem de ce unii nu doar că nu cer să li se elibereze așa ceva dar fac pe dracu-n patru să nu. Felicitări doamnei Clotilde pentru sinceritate și transparență. 

Mi se pare normal 2 mii si ceva de euro, e ok, ar merita mai mult pentru ceea ce face, problema sunt paraziții care iau salarii de ”nșpemii” de ori mai mari si nu fac absolut nimic util real pentru societate.

Tot respectul, stimată doamnă! Sper ca alegătorii din Sectorul 1 să vadă că au un primar pus pe treabă, în slujba cetățeanului, și să vă aleagă din nou! Succes!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Cât câștigă primarul Sectorului 1? În spiritul transparenței care ne caracterizează, vă las aici fișa mea de salariat în...

Publicată de Clotilde Armand pe Vineri, 9 februarie 2024

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand salariu București Sector 1
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close