Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Carmen Brumă, rețeta ideală pentru mic dejun! Se face din trei ingrediente simple

Carmen Brumă, rețeta ideală pentru mic dejun! Se face din trei ingrediente simple

Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă de mic dejun delicioasă, sănătoasă și plină de vitamine, ideală pentru persoanele ocupate care nu au prea mult timp pentru gătit.

Carmen Brumă, rețeta ideală pentru mic dejun! Se face din trei ingrediente simple
Sursa foto: Tik Tok Carmen Bruma
de Laura Dinu    |    22 Feb 2023   •   06:00

”Una dintre cele mai apreciate rețete din programele mele de slăbire este pasta de sardină. Este bogată în proteine, Omega 3, calciu și vitamina D, poate fi întinsă pe pâine, pe crackers sau pur și simplu mâncată cu bastonașe din legume crude”,  spune ea.

”Pentru pasta de sardine aveți nevoie de 200 g de sardine din conservă, (nu uitați să scurgeți uleiul înainte), două ouă fierte, 70 de g de unt și zeama de la o lămâie.

Se pun toate ingredientele într-un bol și cu ajutorul unui mixer se amestecă până când se formează o pastă”, mai spune Carmen Brumă. 

Videoclipul postat a strâns, în scurt timp, mii de aprecieri de la cei care o iubesc și care îi apreciază atât stilul de viață, cât și programele de slăbire.  

@carmenbrumareal PASTA DE SARDINE www.carmen-bruma.ro #xyzbca #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp ♬ original sound - Carmen Brumă

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close