x close

Fii alături de noi!

Un senator PSD cere demisia premierul Dacian Cioloș. „Ați comis, cu bună ştiință, o mizerabilă infracțiune de fals”

de S.T.   •   18 Feb 2016   •   13:09
Un senator PSD cere demisia premierul Dacian Cioloș. „Ați comis, cu bună ştiință, o mizerabilă infracțiune de fals” 534
Foto: Facebook
Senatorul PSD Şerban Nicolae i-a cerut demisia premierului Dacian Cioloş.

„Domnule Dacian Cioloş, dați-vă, urgent, demisia!

În seara aceasta, pe contul personal din rețeaua Facebook, v-ați exprimat punctul de vedere în legătură cu dezbaterea din Senat privind acțiunea ANAF la sediul Antena Group SA. Înțeleg că, de fapt, nu sunteți neinformat, nu sunteți de bună-credință şi nu acționați în susținerea interesului public.
Astfel,
1. ANAF nu a acționat legal! Nu mai insistați cu aberația separării fondului de procedură. Dacă era legal, ANAF nu avea de ce să comită acțiuni abuzive! Chiar nu înțelegeți că nu poți aplica legea prin abuz? Atunci, demisionați!
2. Nu există o presiune pentru ca ANAF să se intimideze ori să nu îşi exercite atribuțiile legale! Există o presiune ca ANAF să nu acționeze abuziv, să nu iasâ, în numele statului, din limitele legii! Nu înțelegeți că prin aceste acțiuni nu se recuperează vreun leu din pretinsul prejudiciu, dar se produc pagube semnificative în dauna banului public? Atunci, demisionați!
3. Am încercat să fiu, totuşi, mai blând în ceea ce vă priveşte. Am greşit. De aceea, vă reamintesc faptul că ați comis, cu bună ştiință, o faptă abjectă, o mizerabilă infracțiune de fals. Certificănd, sub semnătura proprie, faptul că Ministerul Agriculturii a suferit un prejudiciu de 60 de milioane de euro prin privatizarea I.C.A. S.A., ați contribuit la trimiterea nemeritată în închisoare a unor oameni care nu v-au greşit cu nimic. Puteți dormi liniştit când ştiți că profesorul Mencinicopschi se află în închisoare pe falsul dumneavoastră? Puteți fi arogant şi agresiv când ştiți că soției profesorului i s-a pus poprire pe pensie şi s-a pus sechestru pe singura avere imobiliară, după o viață de muncă, un modest apartament la bloc? Nu aveți nici cea mai mică mustrare de conştiință pentru că mizeria, la care ați fost părtaş esențial, a produs aceste suferințe inumane? Atunci demisionați!

Demisia nu vă poate şterge trecutul. Dar demisia ar putea face ca obrazul dumneavoastră să înceapă să-şi recapete aspectul uman.

PS Dacă tot plătiți, din bani publici, un site al Guvernului României, aveți decența de a vă exprima opiniile de interes public acolo, oficial şi asumat”, a scris Șerban Nicolae pe contul său de Facebook.
 
Domnule Dacian Cioloş, dați-vă, urgent, demisia!În seara aceasta, pe contul personal din rețeaua Facebook, v-ați...

Posted by Șerban Nicolae on 17 Februarie 2016
poza

Actualitate

Antena Group a lansat site-ul de anunțuri imobiliare Homezz.ro

Proiectul HomeZZ.ro vine în întâmpinarea nevoilor actuale ale publicului român, printr-o interfață nouă, la zi cu ultimele tendințe. Încă din prima zi, atât vânzătorii...

25 Iul 2016  •  16:36

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

O mare vedeta s-a pozat asa! Ce avea intre picioare de toti fanii au sarit in sus

Are o relatie foarte buna cu fanii ei si obisnuieste sa posteze des poze pe conturile de socializare. Dakota Johnson a urcat de aceasta data o poza altfel pe Instagram, iar fanii au fost foarte incantati. Actrita din...

25 Iul 2016  •  11:31

sati