Antena 3 CNN Actualitate Descoperire șocantă pe plaja dintre Venus și Saturn. Zeci de seringi folosite au fost abandonate într-un sac

Descoperire șocantă pe plaja dintre Venus și Saturn. Zeci de seringi folosite au fost abandonate într-un sac

Descoperire șocantă pe plaja dintre Venus și Saturn. Zeci de seringi folosite au fost abandonate într-un sac
Sursa foto: Foto:greenretaildecisions.com
26 Noi 2015   •   09:52

Zeci de seringi şi fiole goale de morfină au fost descoperite pe plaja dintre Venus si Saturn, de către un localnic. Conducerea spitalului din Mangalia spune că seringile şi fiolele nu provin de la unitatea medicală, iar politiştii de la crimă organizata încearcă acum să afle cum au ajuns acolo

Sacul în care erau seringile folosite şi fiolele de morfină a fost abandonat la 10 metri de apă, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Managerul spitalului din Mangalia exclude varianta ca sacul să fi fost aruncat de către personalul medical din unitatea medicala pe care o conduce.

Reprezentantii de la Direcţia de Sănătate Publică spun că aceste tipuri de substanţe nu se eliberează decât în condiţii speciale, pe bază de reţetă, în anumite farmacii.

Deşeurile au ajuns pe mâna ofiţerilor de la crimă organizată care, după ce vor stabili provenienţa lor, le vor distruge în condiţii de maximă siguranţă, într-un incinerator special.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close