Antena 3 CNN Actualitate Tânărul din Neamț în casa căruia a murit Shara, eleva de 16 ani din București, cercetat într-un alt caz de viol

Tânărul din Neamț în casa căruia a murit Shara, eleva de 16 ani din București, cercetat într-un alt caz de viol

Noi detalii din cazul șocant al morții elevei olimpice din București, care ar fi fost drogată de un tânăr pe care l-a cunoscut pe internet și a mers la el acasă. Adolescentul este cercetat acum de polițiști pentru un alt presupus viol, făcut de tânăr în noaptea de Revelion, în urmă cu câțiva ani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Ian 2024   •   14:59

Mai mulți prieteni, colegi, apropiați de-ai tânărului au fost audiați și urmează să se facă în continuare noi expertize și chiar confruntări. 

Se extind cercetările și pentru infracțiunea presupusă de viol. O altă tânără ar fi fost agresată sexual de acest tânăr, însă, deocamdată, se strâng probe în acest sens, se fac audieri de martori, având în vedere că totul s-ar fi întâmplat în noaptea de Revelion acum câțiva ani.

Acum, anchetatorii caută toți participanții de la acea petrecere, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat acolo.

Părinții Sharei să se extindă cercetările și cu privire la instigarea la consumul de droguri în ceea ce o privește pe eleva olimpică, părinții considerându-l pe adolescent vinovat de moartea fiicei lor. 

Citește și: Ultimele mesaje pe care Shara, adolescenta olimpică, i le-a scris mamei sale înainte să moară. "Nu trebuia să-mi spui şi mie? /Sunt ruptă"

Reamintim faptul că, în luna august, fata de 16 ani plecase din București, alături de o prietenă, la un concurs organizat într-un liceu din Piatra Neamț. Fata a ajuns în gară după lăsarea întunericului. 

Tatăl Sharei povestește că, din ce a reușit să afle de la prietena fiicei lui, acestea s-au separat la gară, unde a așteptat-o un băiat de 19 ani, pe care îl cunoscuse pe internet. 

După ce au ajuns acasă la el, băiatul i-ar fi propus fetei să consume un drog sintetic, numit Cristal, iar aceasta a acceptat. Nu a durat mult și i s-a făcut rău. Mama băiatului a sunat la ambulanță în momentul în care a văzut că fata sângerează puternic.

După moartea fetei, polițiștii au făcut percheziții și au descoperit că băiatul care a așteptat-o în gară este de fapt un dealer de droguri, care făcea parte dintr-o rețea din Neamț. 

La descinderi au fost găsite sute de grame de droguri de mare risc, printre care și Cristal. 

Medicii legiști au stabilit că fata a murit din cauza unei reacții adverse la drogul care este extrem de periculos. 

Pe data de 29 decembrie 2023, judecătorii au decis ca Leonardo Matteo Gabor tânărul de 19 ani implicat în decesul elevei Shara Ionăşchiţă din București, să fie eliberat din arestul preventiv.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close