Antena 3 CNN Actualitate Social Patru luni de la tragedia din Colectiv. Carmen Hărău (PNL): ”O comunicare imbecilă”, din partea Guvernului

Patru luni de la tragedia din Colectiv. Carmen Hărău (PNL): ”O comunicare imbecilă”, din partea Guvernului

Patru luni de la tragedia din Colectiv. Carmen Hărău (PNL): ”O comunicare imbecilă”, din partea Guvernului
29 Feb 2016   •   17:45
Bucureștenii sunt chemați, luni, de la ora 17.00, în fața clubului Colectiv din București, cu mărțișoare, flori și lumânări, pentru a marca împlinirea a patru luni de la tragedia în urma căreia au decedat 63 de persoane, inițiativa fiind promovată pe rețeaua de socializare Facebook.
 
Evenimentul "Comemorare la 4 luni Colectiv" se desfășoară luni, în ultima zi a lunii februarie, între orele 17.00 - 20.00.
 
"În februarie, n-avem ziua de 30. Dar ne-adunăm pe 29. Cu #mărțișoare, #flori și #lumânări. Pentru ei, cei plecați, și pentru ai lor, cei rămași. Căci Împreună rezistăm", se spune în acțiunea promovată pe Facebook.
 
În urma incendiului din 30 octombrie și-au pierdut viața 63 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate.
 
După incendiu au fost internaţi în spitale din Capitală 147 de răniţi.
 
Ulterior, în fiecare lună, în ziua de 30, mai multe persoane au continuat să se adune pentru a se ruga, a aprinde lumânări și a depune flori la locul tragediei. În acest sens, oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare.

Guvernul, răspuns halucinant pentru o mamă care și-a pierdut fiul în Colectiv
 
Se implinesc 4 luni de la incendiul din Colectiv. Din păcate, tragedia din 30 octombrie, în urma căreia au murit 63 de oameni, nu a schimbat nimic în atitudinea şi mentalitatea politicienilor care ne conduc.

Mama lui Cătălin Alexandru Simion, unul dintre tinerii care s-au stins în incendiul de la club, a cerut ajutorul Guvernului pentru a transforma locul groazei într-un memorial, în amintirea celor care au pierit doar pentru că au vrut să se distreze. Răspunsul venit din partea Executivului este halucinant.

”Mulțumim pentru email. Confirmăm recepţionarea acestei petiţii. Din păcate răspunsul este negativ. Vă mulțumesc pentru înţelegere. Numai bine”, a scris Anca Păduraru-Niculescu, consilierul de stat în Comunicare și Relaţii cu Presa al prim-ministrului, ca răspuns la solicitarea familiilor victimelor. Asta, în condiţiile în care, un Memorial al victimelor tragediei din 30 octombrie ar trebui să fie atât un semn împotriva neglijenţei autorităţilor, cât şi un mod de a celebra eroismul tinerilor care au pierit încercând să salveze vieţi.

Carmen Hărău (PNL): Comunicare imbecilă

Carmen Hărău, deputat PNL, a calificat acest gest ca ”o comunicare imbecilă”.
 
”Este o comunicare imbecilă”, a spus deputatul liberal Carmen Hărău, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
 

 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close