Antena 3 CNN Actualitate Social Val de concedieri fără precedent la Vodafone. Ce număr impresionant de angajați vor pleca

Val de concedieri fără precedent la Vodafone. Ce număr impresionant de angajați vor pleca

Val impresionant de concedieri la Vodafone după venirea noului șef.

Val de concedieri fără precedent la Vodafone. Ce număr impresionant de angajați vor pleca
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    16 Mai 2023   •   13:35

11.000 de angajați Vodafone vor fi concediați în următorii trei ani. Decizia a fost luată de noul şef al Vodafone, Margherita Della Valle, care dorește să simplifice şi să recâştige competitivitatea grupului britanic de telecomunicaţii, transmite Reuters. 

"Performanţa noastră nu este suficient de bună. Priorităţile mele sunt clienţii, simplificarea afacerii şi creşterea", a declarat Della Valle, care a fost numită luna trecută director general permanent.

Acţiunile Vodafone înregistrau o scădere de 4,5%, cel mai semnificativ declin în cadrul indicelui principal FTSE 100 al Bursei de la Londra.

Acest lucru se datorează presiunilor din Germania şi costurile mai ridicate cu energia care au avut ca rezultat scăderea câştigurilor de bază ale grupului, la 14,7 miliarde de euro, în anul care s-a încheiat la 31 martie 2023, sub estimările grupului britanic de telecomunicaţii.

Acesta este cel mai mare vad de concediuri pentru Vodafone care are aproximativ 100.000 de angajaţi în Europa şi Africa. 

×
Subiecte în articol: concediere Vodafone
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close