Antena 3 CNN Actualitate Social Ei sunt cei doi polițiști eroi din Sebeș, care l-au prins pe bărbatul care a comis o crimă din gelozie

Ei sunt cei doi polițiști eroi din Sebeș, care l-au prins pe bărbatul care a comis o crimă din gelozie

Doi polițiști din Sebeș au pornit, luni după masă, în căutarea autorului crimei de la Răhău, Alba cu ajutorul unor motociclete enduro, reușind în final să îl identifice într-o pădure din apropiere și să-l rețină.

Ei sunt cei doi polițiști eroi din Sebeș, care l-au prins pe bărbatul care a comis o crimă din gelozie
de Claudia Popovici    |    20 Apr 2021   •   20:59

Reamintim că în noaptea de duminică, dintr-un acces de gelozie, un bărbat a intrat în casa a doi tineri din Alba şi i-a atacat cu un cuțit. În urma atacului, tânărul în vârstă de 23 de ani a murit, iar iubita acestuia, în vârstă de 21 de ani, a ajuns la Spitalul Orășenesc Cugir cu mai multe plăgi înjunghiate.

Agresorul s-a făcut nevăzut, existând suspiciunea că s-ar ascunde în pădure, într-o zonă greu accesibilă autoturismelor.

Șefii din conducerea Poliției Sebeș au cerut sprijinul colegilor lor Crețu Ionuț Dragoș din cadrul – Secției 7 Politie Rurală Sebeș și Pop Horea Cosmin din cadrul Poliției Sebeș – Biroul Rutier care au pornit în căutarea suspectului pe propriile motociclete.

Potrivit Europol, cei doi agenți au fost sprijiniți de alți trei prieteni de-ai lor, care au dat dovada de civism și s-au alăturat imediat căutărilor și au periat zona.

Suspectul a fost găsit la o distanță de 10 km de locul crimei, îmbrăcat în alte haine, crezând că astfel nu va fi identificat.

La momentul reţinerii agresorul le-a spus polițiștilor ca a aruncat cuțitul în gradina locuinței din sat. Ulterior, a fost transportat la Politie pentru audieri. Ancheta este derulată sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

×
Subiecte în articol: crima Alba Răhău gelozie politisti motociclete
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close