Antena 3 CNN Actualitate Social Răzvan Ciobanu a fost executat silit! Dezvăluire oficială făcută la 8 luni de la moartea designerului vestimentar

Răzvan Ciobanu a fost executat silit! Dezvăluire oficială făcută la 8 luni de la moartea designerului vestimentar

Au trecut mai bine de 8 luni de la 29 aprilie 2019, data fatidică în care Răzvan Ciobanu își găsea sfârșitului într-un teribil accident de mașină.

Răzvan Ciobanu a fost executat silit! Dezvăluire oficială făcută la 8 luni de la moartea designerului vestimentar
14 Ian 2020   •   10:47

Potrivit unei dezvăluiri oficiale, designerul vestimentar a fost executat silit. Cum s-a ajuns la una ca asta?! La câteva săptămâni de la moartea lui, un executor judecătoresc a decis să îl cheme în judecată pe defunct, pentru a recupera o datorie pe care acesta o avea către o instituţie bancară. Şi, cum Răzvan Ciobanu nu s-a prezentat la termenele stabilite de instanţă, a pierdut procesul.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac„, au decis, recent, magistraţii, informează spynews.ro. Aşa că, acum, executorii judecătoreşti au început să trimită notificări pe la adresele la care a locuit designerul, inclusiv părinţilor, somându-l să se prezinte de urgenţă la biroul executorului, pentru a-şi plăti datoria, scrisori care nu fac decât să răsucească, acum, cuţitul în rana lăsată în sufletul celor apropiaţi.

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close