Antena 3 CNN Actualitate Social RETURNARE TAXĂ AUTO. Ce sumă vor încasa, în total, şoferii păgubiţi

RETURNARE TAXĂ AUTO. Ce sumă vor încasa, în total, şoferii păgubiţi

RETURNARE TAXĂ AUTO. Ce sumă vor încasa, în total, şoferii păgubiţi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Iun 2019   •   22:24

RETURNARE TAXĂ AUTO. Guvernul a adoptat, în şedinţa de miercuri, un proiect de hotărâre pentru alimentarea Fondului de mediu pentru a finaliza restituirea taxei auto. Concret, s-a aprobat suplimentarea cu 650 de milioane de lei a bugetului Ministerului Mediului din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului. În acest fel vor fi returnate în totalitate taxele încasate ilegal, în zece ani, de la cetăţeni, la înmatricularea maşinilor.

RETURNARE TAXĂ AUTO. Conform unor surse este posibil să mai fie necesar de achitat către o parte din contribuabili a dobânzilor asumate de Guvern pentru respectivele taxe.  Anunţul vine la o săptămână după ce ANAF a informat că, într-o prima fază, 420.000 de contribuabili au primit, în perioada 3 – 5 iunie 2019, suma totală de 700 de milioane de lei reprezentând taxe auto achitată în intervalul 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.

RETURNARE TAXĂ AUTO. Întrebat când se încheie procesul de returnare a taxei auto, în urmă cu câteva zile, ministrul Eugen Teodorovici a explicat că acesta este în curs, iar suma alocată în urmă cu două săptămâni s-a cheltuit în întregime, scrie adevarul. 

 

×
Subiecte în articol: taxa auto
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close