Antena 3 CNN Actualitate Sorin-Dan Mihalache, eliberat din funcția de consilier prezidențial. A fost numit ambasador în Marea Britanie

Sorin-Dan Mihalache, eliberat din funcția de consilier prezidențial. A fost numit ambasador în Marea Britanie

Sorin-Dan Mihalache, eliberat din funcția de consilier prezidențial. A fost numit ambasador în Marea Britanie
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2016   •   15:22

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind eliberarea lui Dan Mihalache din funcţia de consilier prezidenţial şi acreditarea lui ca ambasador al României în Marea Britanie şi Irlanda de Nord, informează Administrația Prezidențială.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, pe 6 aprilie, că şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a fost propus pentru postul de ambasador al României în Marea Britanie. 

Preşedintele a semnat și alte trei decrete de numire a unor ambasadori: Brânduşa Ioana Predescu în calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Ţărilor de Jos (Olanda), Ion Vîlcu în calitatea de ambasador al României în Statele Unite Mexicane şi George Gabriel Bologan în calitatea de ambasador în Republica San Marino.

Dan Mihalache a fost numit consilier prezidenţial pe 22 decembrie 2014. Fost consilier al premierului PSD Adrian Nastase si fost deputat PSD, Dan Mihalache a ajuns in 2012 secretar general adjunct in guvernul Ponta, de unde a fost dat afara dupa ce a declarat ca parteneriatul strategic al Romaniei cu Statele Unite al Americii il "lasa rece".

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close