Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu: Băi, generație, ambele găști te-au mințit!

Sorin Ovidiu Vîntu: Băi, generație, ambele găști te-au mințit!

Sorin Ovidiu Vîntu: Băi, generație, ambele găști te-au mințit!
Sursa foto: Foto: Sorin Ovidiu Vintu/Facebook
12 Feb 2017   •   00:10

Sorin Ovidiu Vîntu a publicat, pe blog, un articol în care arată cum a fost mințită o întreagă generație de ”găștile lui Dragnea și Iohannis”.

”Băi generație, ambele găști te-au mințit. Gașca lui Dragnea te-a mințit că trebuie să dea ordonanțele de urgență pentru a nu plăti penalizările impuse de CEDO și pentru a ușura viața oamenilor din pușcării, iar gașca lui Iohannis că vor ieși din pușcării criminali, violatori, tâlhari și teroriști, urmare a acestor ordonanțe”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu, pe blog.

”Voi încerca să-ți explic pe înțelesul tău ce s-a întâmplat în România ultimilor două luni, care sunt cauzele și care vor fi efectele pe termen scurt și mediu ale evenimentelor la care ai asistat și poate chiar ai participat.

Excelent consiliat, Dragnea se instalează în fruntea PSD printr-un vot în interiorul partidului, dat de circa 500.000 de membri. Din acel moment autoritatea lui este totală și pare de nezdruncinat pentru mult timp de-atunci înainte. Discursul lui public ne arată un tip calm, echilibrat, deschis spre dialog atât cu adversarii politici cât și cu societatea. Acceptă fără obiecții instalarea guvernului condus de Cioloș, arătându-și disponibilitatea de a-l sprijini timp de un an, cât mai era până la alegeri, pentru buna funcționare a țării. Speculând cu abilitate carențele unui guvern alcătuit din amatori într-ale politicii și comunicării, Dragnea își vede partidul crescând în sondaje precum Făt-Frumos și începe să viseze cu ochii deschiși la funcția de premier, ca prim pas, și la cea de președinte pentru finalul carierei sale politice. Începe campania electorală unde are o prestație excelentă și reușește o victorie împotriva unui PNL aproape inexistent ca mesaj și ca lideri.

(...) Pentru Iohannis a început bătalia pentru al doilea mandat iar scoaterea din cursă a principalului său contra-candidat, Liviu Dragnea, prin orice mijloace, este principalul lui obiectiv în această fază. Ordonața care-l scotea practic din zona pușcăriei pe șeful PSD l-a determinat pe Iohannis să conceapă, împreună cu echipa lui, o contramanipulare de mari proporții, bazându-se și el nu pe prostia ci pe buna credință a unui număr imens de oameni. Astfel, pe rețelele de socializare au început să curgă informații terifiante despre criminalii, violatorii și tâlharii care vor irumpe din pușcării, urmare a ordonanțelor de urgență pe care le emite guvernul Grindeanu.

Televiziunile de casa ale SRI-ului amplifică grozăvia, CT Popescu enunță cu o voce cavernoasă că, gata, în România democrația a murit și în loc s-a instalat dictatura PSD, o tipă grasă, urâtă și cu ochelari, isterizează pe alt post că vor ieși criminalii și teroriștii din pușcării, mulțimile de oameni ieșiți pe străzi prin orașele țării cred ce li se spune ca o concluzie la ceea ce s-a întâmplat (...)”.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Sorin Ovidiu Vîntu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close