Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Nuţu Cămătaru, înşelată cu 30.000 de euro de fratele lui Fane Spoitoru

Soţia lui Nuţu Cămătaru, înşelată cu 30.000 de euro de fratele lui Fane Spoitoru

Soţia lui Nuţu Cămătaru, înşelată cu 30.000 de euro de fratele lui Fane Spoitoru
03 Oct 2008   •   21:52

Doi bărbaţi au susţinut că în schimbul sumei de 30.000 de euro că îl vor scoate din închisoare pe Nuţu Cămătaru. Lidia Balint, soţia sa, a fost păcălită de cei doi, care au lasat-o să creadă că au influenţă asupra unor judecători ai Curţii de Apel şi ai Tribunalului Bucureşti.
Suma a fost cerută de Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru şi de Mialca Sandu, care i-au promis soţiei lui Ion Balint, zis şi Nuţu Cămătaru, că îl vor scoate pe acesta din penitenciar. Femeia le-a dat cei 30.000 de euro celor două persoane, iar banii ar fi trebuit să ajungă la magistratul Judecătoriei Sectorului 4 care, în luna mai a acestui an, a fost desemnat să judece eliberarea condiţionată a lui Nuţu Cămătaru. Ulterior, Cămătaru a fost eliberat pentru bună purtare de către Judecătoria Sectorului 4, însă în urma recursului formulat de procurori, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea de eliberare.
Cei doi intermediari ai afacerii au fost prinşi după 5 luni de filaj şi arestaţi pentru 29 de zile, sub acuzarea de trafic de influenţă. Soţia lui Nuţu Cămătaru este cercetată în stare de libertate pentru cumpărare de influenţă şi are interdicţia de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nutu camataru
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close