Antena 3 CNN Actualitate Detalii cutremurătoare în cazul studentei la Medicină, ucise la Timișoara. Medicii legişti au stabilit că tânăra a fost omorâtă cu 30 de lovituri de cuțit

Detalii cutremurătoare în cazul studentei la Medicină, ucise la Timișoara. Medicii legişti au stabilit că tânăra a fost omorâtă cu 30 de lovituri de cuțit

Detalii cutremurătoare din ancheta morții studentei la Medicină. Tânăra, în vârstă de 21 de ani s-a luptat până în ultima clipă pentru viața ei. 30 de lovituri de cuțit a primit din partea iubitului ei.

de Andreea Borboros    |    24 Mar 2024   •   14:15

Medicii legiști au finalizat necropsia, rezultatul a arătat clar că tânăra de 21 de ani, studentă la Medicină la Timișoara, a murit în urma unei hemoragii interne, mai ales că pe trupul acesteia au fost descoperite peste 30 de lovituri de cuțit.

Una dintre aceste lovituri, din zona toracelui, a fost mortală.

Anchetatorii au reușit să afle detalii șocante petrecute în apartamentul groazei.

Studenta de numai 21 de ani a încercat până în ultima clipă să-și apere viața, asta pentru că între ea și iubitul ei a fost o luptă corp la corp.

În cele din urmă, lovitura fatală i-a curmat viața.

În tot acest timp, familia tinerei se pregătește de înmormântare

Luni, familia este așteptată pentru a ridica de la Institutul de Medicină Legală din Timișoara, trupul neînsuflețit al copilei.

Comunitatea este șocată și au doar vorbe de laudă la adresa Andreei Mihaela Morega.

Spun despre tânără că era o studentă de 10 și că își dorea extrem de tare să devină un medic renumit.

În paralel, călăul acesteia a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de omor.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close